Mesin Kaos Kaki Otomatis Korea Komputerisasi Mesin Kaos Kaki Dijual

Katrangan singkat:

RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc

 

 


Detail Produk

Tag produk

Video produk

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (12)

Deskripsi Produk

RB-6FP 3.5" Mesin Rajut Kaos Kaki Polos

Model RB-6FP
Dhiameter silinder 3.5"
Jumlah jarum 96N 108N Kaos Kaki Bayi
120N Kaos Kaki Anak
132N Kaos Kaki Remaja
144N Kaos Kaki Ladies utawa Pria
156N 168N Kaos Kaki Pria
200N Kaos Kaki Pria Kualitas
Jinis Socks bisa digawe Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa
Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
Kapasitas Produksi 300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki
Tegangan 380V / 220V
Bobot reged 300KGS
Ukuran Paket 0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

Spesifikasi

1. Maks.16 warna bisa dirajut ing siji kaos kaki.

2. Length, Kapadhetan bisa diatur ing controller mesin, pola bisa dirancang liwat piranti lunak miturut buyers'requirement.

3. Pickers pindho mudhun, pickers pindho munggah diadopsi kanggo jempol / tumit-knitting sing luwih apik lan luwih cepet, uga bisa nyulam tumit kaos kaki gedhe utawa cilik, tumit Y.

4. Sistem kontrol kacepetan dhuwur diadopsi karo muti-basa: Inggris, Rusia, Spanyol, Arab etc.

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (1)

Kaluwihan

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (2)

Konfigurasi Pilihan

1. Suction fan motor 1.1kw (kanggo jumlah cilik saka mesin kaos kaki, ngisor 10 sets, individu nyedhot penggemar motor disaranake, yen liwat 10 sets, tengah nyedhot penggemar motor luwih apik, kang bisa bantuan ngirit konsumsi listrik nemen)

2. Solenoid ing feeder utama, sub-feeders, kothak tutup

3. Motor elastis ganda, feeder elastis ganda

4. BTSR tenunan break sensor

5. LGL utawa akumulator merek Cina

6. Robert tenunan creels

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (3)

Line Produksi Sock

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (6)

Umpan balik pelanggan

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (10)
Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (9)
Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (8)

Produk sing gegandhengan

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(3)

Mesin Penghubung Kaos Kaki

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (4)

Sock Turn Over Machine

Sock Turn Over Machine

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(5)

Simple Sock Boarding Machine

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (11)

Box Sock Boarding Machine

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(2)

Mesin Sock Dotting

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(4)

Mesin Tagging Kaos Kaki

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(7)

Mesin Penggulung Benang

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(1)

Kompresor Udara

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (5)

Benang Kaos Kaki

Pambuka perusahaan

fully (13)

Shaoxing Rainbowe Machinery Co., Ltd. minangka produsen mesin kaos kaki profesional, lan Rainbowe minangka salah sawijining pemasok emas alibaba sing paling dhuwur lan diverifikasi kanthi sejarah luwih saka 11 taun.Kita duwe agen ing 7 negara.Kita duwe 7 Salesman & 16 teknisi, nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo Layanan Sadurunge lan Sawise Penjualan.

Kita nyedhiyakake kabeh jalur produksi kaos kaki kalebu mesin nggawe kaos kaki, mesin penghubung kaos kaki, mesin asrama kaos kaki, mesin tagging kaos kaki, uga bahan mentah kaos kaki kanggo wiwitan anyar lan nuduhake teknologi paling anyar ing industri produksi kaos kaki karo produsen kaos kaki sing berpengalaman ing saindenging jagad.

Kajaba iku, Rainbowe percaya yen Kualitas minangka urip perusahaan, Layanan minangka jaminan merek, ngarep-arep kanthi pandhuan iki, Rainbowe dadi mitra bisnis sing bisa dipercaya lan strategis.

fully (14)

 

fully (15)

fully (17)

Packing & Pangiriman

fully (18)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: