Double Kepala otomatis Cone Benang Winding Machine Benang Rewinder Machine on Sale

Katrangan singkat:

Cocog kanggo gulung kerucut alus sadurunge pewarnaan benang

Digunakake kanggo kabeh jinis dacron, serat poliamida, katun nduwurke tumpukan sadurunge dyeing.Ketebalan serat poliester: 70D-1000D, Ketebalan benang katun: 1S-80S

MOQ: 2 kumparan


Detail Produk

Tag produk

首图

Kaluwihan produk:
1. Disconnection weker otomatis mandeg, bisa salves akèh tenunan lan gaweyan munual.
2. wiwitan alon bisa èfèktif nyegah mulet lan bejat saka tenunan cashmere, mbikak madegé kanggo operasi kacepetan dhuwur.
3. Mesin dilakokno uga ing kacepetan dhuwur kualitas dhuwur, iku 2,5 kaping produksi mesin nduwurke tumpukan tradisional ', karo loro-lorone tetep bobbin spindle spring, supaya bobbin nduwurke tumpukan luwih stabil.
4. Single spindle siji ngetung meter, kanggo nggawe tenunan werna padha utawa nduwurke tumpukan tenunan kanggo tabung liyane nyuda kesalahane, benang bakal luwih roto-roto mbagekke lan ngurangi sampah bahan mentahan liyane.
5. Iku nggunakake dening DC motor Drive lan AC motor, sampeyan bisa nyimpen katelu saka tagihan listrik.

5
Fungsi Cocog kanggo gulung kerucut alus sadurunge pewarnaan benang
Power Supply Fase tunggal 220V 50/60HZ
Daya Konsumsi 75W / spindle ing kacepetan paling dhuwur
nyopir Drive motor DC independen spindle tunggal
Spesifikasi Mesin mesin pindho sisi
Range Benang sing Cocok Digunakake kanggo kabeh jinis dacron, serat poliamida, katun nduwurke tumpukan sadurunge dyeing.Ketebalan serat poliester: 70D-1000D, Ketebalan benang katun: 1S-80S
Ukuran Tube Dawane tabung pewarna 175mm, uga bisa disesuaikan miturut modle tabung pelanggan
Diameter Bobbin Dhiameter gulung maksimal yaiku 250mm
Benang Winding Speed ​​Range 100-1000m / min
Fungsi Anti-pola Frekuensi Wobble Listrik Dikontrol dening konverter
Piranti Tension Saben konfigurasi spindle saka irisan tension puteran
Piranti Stop Thread Otomatis Mandeg otomatis rusak benang dikontrol dening sensor infra merah
Piranti Angger Kacepetan Nggunakake kontrol kacepetan frekuensi variabel lan piranti wiwitan alon

Mesin nduwurke tumpukan otomatis cocok kanggo nduwurke tumpukan thread sewing, thread sulaman, thread nilon etc. Wis piranti saka feed otomatis bobbin lan ngganti bobbin.Fungsi kasebut yaiku operasi kacepetan dhuwur kanthi otomatis lan bobbin pangowahan cepet.

20
18
19
15
13

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED