Kapasitas dhuwur otomatis Box Socks Steam Boarding Machine

Katrangan singkat:

Model: DKP-10

Kapasitas maksimal: 1200 pasang / jam

Jumlah Setelan Maksimum Tunggal: 200 pasang

Wektu Setelan Tunggal: 10-12 menit

Internal ukuran: 800*530*200mm

Model mesin setelan kaos kaki iki cocok kanggo output mesin kaos kaki 10-30sets


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Mesin asrama kaos kaki mesin uap otomatis jinis tengah

Pambuka

Mesin iki akeh digunakake ing kabeh jinis profuctions kayata kaos kaki tengah lan kurang, jeroan, topi noto lan pangatusan.Boiler ora ana gunane lan bisa ngasilake uap.Didandani kanthi pirang-pirang stopkontak, ngrusak Vortex.Sawise mati dening mesin asrama, produksi bisa lancar lan katon apik banget.

product description1
product description5
product description2
product description3
product description4

Spesifikasi

Jinis kothak Sock Boarding Machine

Model DKP-10
Ukuran njaba 1300 * 880 * 1700 mm
Ukuran internal 800 * 530 * 200 mm
daya elektrotermal 15KW
daya motor 1.1KW
Kapasitas maksimal 1200 pasang / jam
Jumlah setelan maksimum tunggal 200 pasang
Wektu setelan tunggal 10-12 menit
Bobot reged 450KGS
Bobot resik 300KGS

Line Produksi Sock

Model mesin setelan kaos kaki iki cocok kanggo output mesin kaos kaki 10-30sets.Yen sampeyan pengin mesin asrama kaos kaki kapasitas luwih gedhe, kita uga duwe mesin model liyane kayata DKP-20, DKP-30 ... lan mesin asrama kaos kaki rotary.

product description6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: