Jacquard Kanthi Komputerisasi Terry Socks Knitting Machine Nggawe Kaos Kaki For Sale

Katrangan singkat:

Bisa milih siji werna utawa pindho werna elastis

6 werna ing 1 baris, total 13 werna ing siji kaos kaki

Terry sing dipilih kanggo kaos kaki sikil lan kaos kaki tumit

Bisa nggawe kabeh jinis kaos kaki terry


Detail Produk

Tag produk

product-description1

Deskripsi Produk

product description5

1. Bisa milih siji werna utawa pindho werna elastis
2. 6 werna ing 1 baris, total 13 werna ing siji kaos kaki
3. Tersier fungsi terry, bisa nyulam tumit, sikil kiwa lan tengen, 180 ° marang tutuk kaos kaki, rong werna kaos kaki kepala lan hak
4. Bisa milih kaos kaki saka vena varikos disambungake karet kanthi
5. Terry sing dipilih kanggo kaos kaki lan kaos kaki tumit
6. 2 pcs feeder tenunan ngisor
7. Bisa nggawe kaos kaki 3D
8. Bisa nggawe kabeh jinis kaos kaki terry

Model RB-6FST
Dhiameter silinder 3.75"
Jumlah jarum 96N 108N Kaos Kaki Bayi
120N Kaos Kaki Anak
132N Kaos Kaki Remaja
144N Kaos Kaki Ladies utawa Pria
156N 168N Kaos Kaki Pria
Kapasitas Produksi 250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
Tegangan 380V / 220V
Bobot reged 300KGS
Paket 0,94 * 0,75 * 1,55m

Aplikasi Produk

product description2

Gambar rinci

product description7

Lini Produksi

Peralatan pra-produksi:
Kompresor Udara, Tangki Penyimpanan Kompresor Udara, Filter, Pengering Pendingin, Stabilizer, Motor Kipas Angin
Ukuran utawa daya peralatan sing kasebut ing ndhuwur bakal beda-beda miturut jumlah mesin kaos kaki sing beda.
Peralatan sawise perawatan:
Mesin Tutup Kaos Kaki:
model siji-motor 181;model loro-motor 282;Model telung motor 383;model limang motor 585;Model enem motor 686
Mesin Sock Boarding:
Mesin Asrama Sock Listrik;Box Sock Boarding Machine;Rotary Sock Boarding Machine
Lini produksi sing cocog ing ngisor 10 set mesin kaos kaki:
product description6

product description3
product description4

Pambuka perusahaan

Economical-Automatic-Knitting-Double-Cylinder-Sock-Machine-For-Making-Socks113
Shaoxing Rainbowe Machinery Co., Ltd minangka produsen mesin kaos kaki profesional.
Kita nyedhiyakake kabeh jalur produksi kaos kaki kalebu mesin nggawe kaos kaki, mesin penghubung kaos kaki, mesin asrama kaos kaki, mesin tagging kaos kaki, uga bahan mentah kaos kaki kanggo wiwitan anyar lan nuduhake teknologi paling anyar ing industri produksi kaos kaki karo produsen kaos kaki sing berpengalaman ing saindenging jagad.
Kajaba iku, Rainbowe percaya yen Kualitas minangka urip perusahaan, Layanan minangka jaminan merek, ngarep-arep kanthi pandhuan iki, Rainbowe dadi mitra bisnis sing bisa dipercaya lan strategis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: