Pnuematic Sock Label Tagging Machine kanggo Kaos Kaki

Katrangan singkat:

Dianggo: kaos kaki, andhuk, sarung tangan, kaos, karpet mobil, tikar lantai, kaos lan liya-liyane

Kapasitas Produksi: Siji mesin bisa menehi tag 1850 pasang kaos kaki saben jam

Ketebalan Tagging: 5 ~ 30mm

Tegangan: 220V/50HZ


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Pneumatic Sock/Tower/Glove tagging machine

product description1

product-description25

TM5209 Pneumatic Socks Tagging Machine Kanggo Socks Towels Gloves
Mesin Tagging Pneumatik digunakake kanggo menehi tag ing kaos kaki, andhuk, sarung tangan, kaos, tikar mobil, tikar, kaos lan liya-liyane.
Siji mesin bisa nindakake tag 1850 pasang kaos kaki saben jam, siji buruh mung rampung menehi tag ing 300 pasang saben jam.
siji mesin bisa ngganti 2 ~ 3 buruh ing tagging proyek.

Apa sampeyan duwe masalah sing mboseni ing bengkel Pengemasan sampeyan?
A. buruh tansah sambat kanggo sampeyan sing gun tag hard kanggo nembus produk nglukis lan hard.
B. Supaya kanggo ketemu wektu pangiriman, packing buruh liwat-wektu-packaging ing dina lan wengi, efficiency kurang lan liyane complains saka buruh.
C. Tag Guns rusak kanggo numpuk katon kaya gunung cilik ing gudhang, padha gampang rusak dening buruh, sampeyan kudu tuku anyar kanggo salawas-lawase.
D. Iku angel kanggo njupuk buruh packing trampil.Tangan anyar ora seneng karo proyek pengepakan sing mboseni lan ninggalake nalika trampil.
E. Panuku pesenan gedhe takon sampeyan ngrampungake produk kanthi 30 dina, nanging sampeyan butuh 35 dina.amarga packaging mbutuhake paling 7 dina.
Yen sampeyan tansah ngadhepi masalah kasebut, mesin Tagging bakal mbantu sampeyan ngatasi.

Mesin Tagging Pneumatik
Sistem Solenoid Tegangan 220V ± 10%
daya 50/60 HZ 3.6VA
Parameter kinerja utama (Socks) Tagging Speed 27 pasang / Min 0,45 pasang / Sec
Min Speed 20 pasang / Min 0,25 pasangan / Sec
Maks.Kacepetan 30 pasang / Min 0,5 pasang / sec
Sistem pneumatik Tekanan udara 0,5 ~ 0,8 KPa
Tekanan Udara Min 0,5 Kpa
Max Tekanan Udara 0,8 Kpa

Fitur Utama

1. Ngirit Tenaga Kerja
2. Tambah kacepetan tagging
3. Pneumatic Simpen daya
4. Mesin prasaja, luwih stabil
5. Bagean aluminium karo tembaga nang bagean, luwih awet.

Gambar Detail

bisd (2)

Kepala Mesin

Bagian njero digawe saka tembaga, luwih stabil lan Awet

Solenoid Valve Kab

Merek terkenal Solenoid Valve.Bagian kasebut stabil lan tahan lama.

bisd (1)

Tag Pin

detail (1)
detail-(2)
detail (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: