Apa Pilih Kita

Spesialisasi ing Peralatan Plastik
  • babagan awake dhewe

babagan perusahaan

We Tuwuh karo Sampeyan!

Shaoxing Rainbowe Machinery Co., Ltd. diadegaké ing 2011, dumunung ing kutha Shaoxing, kutha sajarah China.RAINBOWE nggabungake pembangunan, produksi, marketing lan layanan, spesialisasine ing produksi macem-macem.jenis mesin kaos kaki katun.Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake peralatan tambahan kayata Sock Toe Linking Machine.Sock Boarding Machine, Dotting Machine, Tagging Machine lan kabeh jinis bahan baku kanggo nggawe kaos kaki.

Kejabi produk apik, kita duwe konsep layanan banget.Layanan sawise-sales sing sampurna wis menangake reputasi sing apik ing antarane para klien ing omah lan ing luar negeri, sing bisa ngilangi kuwatir sampeyan.

maca liyane