Apa Pilih Kita

Spesialisasi ing Peralatan Plastik
  • about

babagan perusahaan

We Tuwuh karo Sampeyan!

Shaoxing Rainbowe Machinery Co., Ltd. diadegaké ing 2011, dumunung ing kutha Shaoxing, kutha sajarah China.RAINBOWE nggabungake pembangunan, produksi, marketing lan layanan, spesialisasine ing produksi macem-macem.jenis mesin kaos kaki katun.Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake peralatan tambahan kayata Sock Toe Linking Machine.Sock Boarding Machine, Dotting Machine, Tagging Machine lan kabeh jinis bahan mentah kanggo nggawe kaos kaki.

maca liyane