Kabar

  • bangunan tim

    Kanca-kanca sing ditresnani, Iki tim saka Rainbowe, sing dadi produsen mesin nyulam kaos kaki profesional lan tanggung jawab sajrone 11 taun. Seneng ketemu sampeyan ing kene. Tujuan tim kita yaiku dadi ekspor mesin kaos kaki perusahaan nomer 1 ing Zhejiang, China lan misi kita yaiku kanggo mbantu pelanggan ...
    Waca liyane
  • Pengiriman

    Klien sing dihormati, Iki Rainbowe, sugeng rawuh.Kita seneng banget bisa ndeleng sampeyan.Kanggo informasi sampeyan, ana sawetara gambar sing dijupuk nalika kita ngirim barang menyang klien.Kita ora mung bisa nyedhiyakake mesin kaos kaki klien.
    Waca liyane
  • Pameran

    Dear Friend, Shaoxing Rainbowe Machinery Co., Ltd diadegaké ing 2011, dumunung ing kutha Shaoxing, kutha sajarah China.RAINBOWE nggabungake pembangunan, produksi, marketing lan layanan, spesialisasine ing produksi macem-macem.jenis mesin kaos kaki katun. ...
    Waca liyane