RB-6FTP Sock Knitting Machine

  • High Quality  Fully Computerized RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine for Knitting Cotton Socks

    Kualitas Tinggi Komputerisasi RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine kanggo Knitting Cotton Socks

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V

  • Rainbowe Brand High Quality  Fully Computerized RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine

    Rainbowe Brand High Quality Komputerisasi RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V

  • Rainbowe Brand RB-6FTP Plain and Terry socks knitting machine with linking systeme full automatic computerized

    Rainbowe Brand RB-6FTP Mesin rajut kaos kaki Polos lan Terry kanthi sistem ngubungake kanthi komputerisasi otomatis

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V

  • The Best-Selling Fully Automatic RB-6FTP Plain and Terry Socks Hosiery Knitting Machines  in the Market

    Mesin Nyulam Kaos Kaki Kaos Kaki RB-6FTP kanthi Otomatis Paling Laris ing Pasar

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V

  • Fully Computerized Jacquard Circular RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine in China

    Jacquard Circular RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine ing China

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V

  • High Quality  RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine of commercial sock making machinery

    High Quality RB-6FTP Plain lan Terry Sock Knitting Machine saka mesin nggawe kaos kaki komersial

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V

  • RB-6FTP Plain and Terry socks knitting machine with linking systeme full automatic computerized sewing machine

    RB-6FTP Mesin rajut kaos kaki Polos lan Terry kanthi sistem ngubungake mesin jahit komputerisasi otomatis lengkap

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V

  • Hot Sale Automatic Computerized Socks Knitting Making Machine

    Hot Sale otomatis komputerisasi Kaos kaki Knitting Machine

    RB-6FTP minangka model mesin kaos kaki kaping pindho, sing cocog kanggo musim panas nganggo kaos kaki jinis tipis lan musim dingin nganggo kaos kaki jinis terry.

    Mbayar mung 1 biaya mesin nanging bisa nggawe 2 macem-macem kaos kaki, iku pancene pilihan ekonomi

    Kapasitas Produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda

  • High Speed Factory Price Sock Knitting Machines for Making Football Socks

    Mesin Knitting Kaos Kaki Pabrik Kacepetan Tinggi kanggo Nggawe Kaos Kaki Sepak Bola

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Terry lan Polos

    Jumlah jarum:

    96N 108N - Kaos kaki bayi
    120N - Kaos Kaki Anak
    132N - Kaos kaki remaja
    144N – Kaos kaki Ladies utawa Man
    156N 168N 200N - Kaos kaki wong

     

    Kapasitas Produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda

     

  • Industrial Socks Making Machine Hosiery Machinery for Making Baby Socks

    Mesin Kaos Kaki Industri Mesin Kaos Kaki Kanggo Nggawe Kaos Kaki Bayi

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Terry lan Polos

    Jumlah Jarum: 96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas Produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda

     

    Mesin iki bisa nggawe kaos kaki saka macem-macem umur lan macem-macem jinis

    Max 16 werna ing siji kaos kaki

  • Fully Automatic Computerized Good Quality Sock Knitting Machine Socks Machine Price

    Kanthi otomatis Komputerisasi Good Quality Sock Knitting Machine Socks Machine Price

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:250-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa;Kaos Kaki Terry

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc