Hubungi Kita

Shaoxing Rainbowe Machinery Co., Ltd.

alamat

Gedung #3, Desa Huangpolou, Kutha Lanting, Distrik Keqiao, Shaoxing, Zhejiang, China

Telpon

+8613858406776

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita