Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Shaoxing Rainbowe Machinery Co., Ltd. diadegaké ing 2011, dumunung ing kutha Shaoxing, kutha sajarah China.RAINBOWE nggabungake pembangunan, produksi, marketing lan layanan, spesialisasine ing produksi macem-macem.jenis mesin kaos kaki katun.Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake peralatan tambahan kayata Sock Toe Linking Machine.Sock Boarding Machine, Dotting Machine, Tagging Machine lan kabeh jinis bahan mentah kanggo nggawe kaos kaki.
Produk perusahaan kita wis menang reputasi apik ing China lan luar negeri amarga sifat mekanik sing unggul lan sistem layanan sing sampurna.Nganti saiki, mesin RB wis diekspor menyang Rusia, Ukraina, Uzbekistan, Meksiko, Peru, Argentina, Ekuador, Amerika Serikat, India, Aljazair, Mesir, lan sapiturute. Wiwit wiwitan, perusahaan kasebut tansah netepi prinsip sing " Dituntun saka klien, Didhukung dening teknologi, Adhedhasar kerja keras", RB wis entuk kapercayan saka klien, lan bisnis terus berkembang saben taun.Ing basis saka teken teknologi majeng, kita bakal terus nganyarke inovasi teknologi kita dhewe, strictly ngontrol kualitas saben mesin, lan nggawe pelanggan aran nyaman lan wareg!Perusahaan kita bakal terus golek inovasi teknologi lan terobosan bisnis.Kita mesthi siap kerja sama karo kabeh klien kanggo nggawe masa depan sing apik.

Pambuka perusahaan

1. Madeg ing 2011, duwe pengalaman luwih saka 11 taun
2. Nduwe agen ing 7 negara
3. Melu akeh pameran
4. Nduwe pirang-pirang sertifikat internasional, kayata CE, RoHs, SGS, lsp.
5. Nduwe 7 Salesman & 16 teknisi, nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo Layanan Sadurunge lan Sawise Penjualan
6. Output 1 taun luwih saka 1500 set mesin kaos kaki

jyt

Bengkel Kita

factor (1)
factor (2)
factor (3)
factor (4)
factor (5)
factor (6)

Tim Kita

yjtj (1)

Tim Salesman kita

yjtj (2)

Tim Teknisi kami