Produk

  • High Quality  Fully Computerized RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine for Knitting Cotton Socks

    Kualitas Tinggi Komputerisasi RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine kanggo Knitting Cotton Socks

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V

  • Rainbowe Brand High  Speed and Quality RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Socks Knitting Machines

    Rainbowe Brand High Speed ​​​​and Quality RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Socks Knitting Machines

    RB-6TFP-I Sock Knitting Machine
    ModelRB-6TFP-I
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarum:Kaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Tegangan:380V / 220V
    Bobot reged:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • New Fashion Jacquard Automatic RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale

    New Fashion Jacquard otomatis RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Jala, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki jahitan jempol ngisor, kaos kaki 3D, kaos kaki Jacquard dll

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale China Supplier

    Kanthi otomatis RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale Supplier China

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Jala, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki jahitan jempol ngisor, kaos kaki 3D, kaos kaki Jacquard dll

  • Pneumatic Fine Socks Hang Tag Machine Tag Pin Machine for Tagging Sockstag

    Pneumatic Fine Socks Hang Tag Machine Tag Pin Machine kanggo Tagging Sockstag

    Dianggo: kaos kaki, andhuk, sarung tangan, kaos, karpet mobil, tikar lantai, kaos lan liya-liyane

    Kapasitas Produksi: Siji mesin bisa menehi tag 1850 pasang kaos kaki saben jam

  • Fully Automatic Rotary Sock Boarding Ironing Setting Machine Sockssock board

    Kanthi otomatis Rotary Sock Boarding Ironing Setelan Machine Papan Sockssock

    180pcs/240pcs rotary steam kaus kaki mesin asrama

    Mesin jinis iki cocok kanggo macem-macem bahan kaos kaki, sawise rampung kabeh proses, produk bisa dikemas

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Socks Knitting Machine used to making socks totally computerized

    Mesin Knitting Socks Plain RB-6FP kanthi otomatis digunakake kanggo nggawe kaos kaki kanthi komputerisasi

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Jala, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki jahitan jempol ngisor, kaos kaki 3D, kaos kaki Jacquard dll

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Socks Knitting Machine

    Kanthi otomatis RB-6FP Plain Socks Knitting Machine

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Jala, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki jahitan jempol ngisor, kaos kaki 3D, kaos kaki Jacquard dll

  • Hot-selling Fully Computerized Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine in the Market

    Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine ing Pasar

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Jala, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki jahitan jempol ngisor, kaos kaki 3D, kaos kaki Jacquard dll

  • Rainbowe Brand Fully Computerized Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine

    Rainbowe Brand Kanthi Komputerisasi Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Jala, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki jahitan jempol ngisor, kaos kaki 3D, kaos kaki Jacquard dll

  • Rainbowe Brand High Quality  Fully Computerized RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine

    Rainbowe Brand High Quality Komputerisasi RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V

  • Rainbowe Brand RB-6FTP Plain and Terry socks knitting machine with linking systeme full automatic computerized

    Rainbowe Brand RB-6FTP Mesin rajut kaos kaki Polos lan Terry kanthi sistem ngubungake kanthi komputerisasi otomatis

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
    ModelRB-6FTP
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Jinis Socks bisa

    digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
    2. Kaos Kaki Terry
    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
    Tegangan:380V / 220V