RB-6FTP-I Sock Knitting Machine

  • Kanthi Komputerisasi Industrial RB-6FTP-I Kahuripan Machine Sock Knitting Sports Socks

    Kanthi Komputerisasi Industrial RB-6FTP-I Kahuripan Machine Sock Knitting Sports Socks

    RB-6TFP-I Sock Knitting Machine
    ModelRB-6TFP-I
    Dhiameter silinder3,75"
    Jumlah jarum:Kaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    Kaos Kaki Remaja 132N
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Tegangan:380V / 220V
    Bobot reged:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • Kacepetan lan Kualitas RB-6FTP-I Plain Terry lan Mesin Nyulam Kaos Kaki Ora Katon

    Kacepetan lan Kualitas RB-6FTP-I Plain Terry lan Mesin Nyulam Kaos Kaki Ora Katon

    RB-6TFP-I Sock Knitting Machine
    ModelRB-6TFP-I
    Dhiameter silinder3,75"
    Jumlah jarum:Kaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    Kaos Kaki Remaja 132N
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Tegangan:380V / 220V
    Bobot reged:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • Full otomatis Jacquard Kaos Kaki Komputer Mesin Knitting kanggo Nggawe Kaos Kaki Kahuripan

    Full otomatis Jacquard Kaos Kaki Komputer Mesin Knitting kanggo Nggawe Kaos Kaki Kahuripan

    RB-6FTP-I 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Terry lan Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:250-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Tipe Kaos Kaki Rajut:

    Cara nyulam:Plain, Terry kalebu Terry dhuwur utawa kurang, jacquard, bolong, welts pindho, etc

    Gaya nyulam:Kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dhengkul dhuwur, kaos kaki sekolah, lsp

    Fungsi kaos kaki:Kaos kaki 3d, kaos kaki sing dipotong kurang, kaos kaki diabetes, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki tumit gedhe, kaos kaki tumit cilik, kaos kaki tumit dhuwur, lan kaos kaki kanthi tumit lan driji sikil loro warna, kaos kaki sing nyambungake sikil ngisor,kaos kaki sing ora katonlsp