RB-6FTP-I Sock Knitting Machine

  • Rainbowe Brand High  Speed and Quality RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Socks Knitting Machines

    Rainbowe Brand High Speed ​​​​and Quality RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Socks Knitting Machines

    RB-6TFP-I Sock Knitting Machine
    ModelRB-6TFP-I
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarum:Kaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Tegangan:380V / 220V
    Bobot reged:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • High  Speed and Quality RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Socks Knitting Machines

    Kacepetan lan Kualitas RB-6FTP-I Plain Terry lan Mesin Nyulam Kaos Kaki sing Ora Katon

    RB-6TFP-I Sock Knitting Machine
    ModelRB-6TFP-I
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarum:Kaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Tegangan:380V / 220V
    Bobot reged:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • Fully Computerized  RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Industrial  Socks Knitting Machines

    Mesin Rajut Kaos Kaki Industri RB-6FTP-I kanthi Komputerisasi Terry lan Kahuripan

    RB-6TFP-I Sock Knitting Machine
    ModelRB-6TFP-I
    Dhiameter silinder3.75"
    Jumlah jarum:Kaos Kaki Bayi 96N 108N
    Kaos Kaki Anak 120N
    132N Kaos Kaki Remaja
    144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
    156N 168N Kaos Kaki Pria
    Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Tegangan:380V / 220V
    Bobot reged:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • Full Automatic Jacquard Computer Socks Knitting Machine to Make Invisible Socks

    Mesin Nyulam Kaos Kaki Komputer Jacquard Otomatis kanggo Nggawe Kaos Kaki Kahuripan

    RB-6FTP-I 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Terry lan Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:250-350 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Jenis Kaos Kaki Rajut:

    Cara nyulam:Plain, Terry kalebu Terry dhuwur utawa kurang, jacquard, bolong, welts pindho, etc

    Gaya nyulam:Kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dhengkul dhuwur, kaos kaki sekolah, lsp

    Fungsi kaos kaki:Kaos kaki 3d, kaos kaki sing dipotong kurang, kaos kaki diabetes, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki tumit gedhe, kaos kaki tumit cilik, kaos kaki dhuwur, lan kaos kaki kanthi tumit lan driji sikil loro warna, kaos kaki sing nyambungake sikil ngisor,kaos kaki sing ora katonlsp