RB-6FP Sock Knitting Machine

  • New Fashion Jacquard Automatic RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale

    New Fashion Jacquard otomatis RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale China Supplier

    Kanthi otomatis RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale Supplier China

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Socks Knitting Machine used to making socks totally computerized

    Mesin Knitting Socks Plain RB-6FP kanthi otomatis digunakake kanggo nggawe kaos kaki kanthi komputerisasi

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Socks Knitting Machine

    Kanthi otomatis RB-6FP Plain Socks Knitting Machine

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc

  • Hot-selling Fully Computerized Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine in the Market

    Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine ing Pasar

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc

  • Rainbowe Brand Fully Computerized Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine

    Rainbowe Brand Kanthi Komputerisasi Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc

  • Full Automatic High Capacity Plain Socks Machine Sock Knitting Machine for Sport Socks

    Mesin Kaos Kaki Polos Kapasitas Tinggi Otomatis Mesin Nyulam Kaos Kaki kanggo Kaos Kaki Olahraga

    RB-6FP 3.5″ mesin nyulam kaos kaki polos luwih cocok kanggo musim panas amarga ora ana bulu ing jero kaos kaki

    Maks.16 warna bisa dirajut ing siji kaos kaki

    Kapasitas produksi kira-kira 300-400 pasang saben 24 jam miturut ukuran utawa kerajinan kaos kaki sing beda.

  • Cheap Price Home Sock Knitting Machines For The Manufacture Of Socks

    Mesin Rajut Kaos Kaki Rega Murah Kanggo Pabrik Kaos Kaki

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah Jarum: 96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas Produksi: 300-400 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda

    Mesin iki bisa nggawe kaos kaki non-terry, sing luwih cocok kanggo musim panas lan negara panas

     

  • Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale

    Mesin Kaos Kaki Otomatis Korea Komputerisasi Mesin Kaos Kaki Dijual

    RB-6FP 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

    Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa

    Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

    Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

    Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

    Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc