Kanthi otomatis Komputerisasi Good Quality Sock Knitting Machine Socks Machine Price

Katrangan singkat:

RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki

Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

Kapasitas produksi:250-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

Kanthi cara nyulam:Kaos Kaki Biasa;Kaos Kaki Terry

Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi;Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc


Detail Produk

Tag produk

Video produk

rh

Deskripsi Produk

RB-6FTP 3.75" Sock Knitting Machine

Model RB-6FTP
Dhiameter silinder 3.75"
Jumlah jarum 96N 108N Kaos Kaki Bayi
120N Kaos Kaki Anak
132N Kaos Kaki Remaja
144N Kaos Kaki Ladies utawa Pria
156N 168N Kaos Kaki Pria
200N Kaos Kaki Pria Kualitas
Jinis Socks bisa digawe Kanthi Cara Nyulam: 1. Kaos Kaki Biasa
2. Kaos Kaki Terry
Miturut Umur: Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
Miturut Gaya Kaos Kaki: Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
Miturut Sock Length: Ankle Socks;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks  
Miturut Fungsi: Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki jahitan jempol ngisor, kaos kaki 3D, kaos kaki Jacquard dll
Kapasitas Produksi 250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
Tegangan 380 V /220V

introduksi peralatan produk

Konfigurasi Standar: Siji Mesin Nyulam Kaos Kaki kanthi Benang Creel

rth

Konfigurasi Pilihan

90% wong ing pasar Peru milih: Motor Kipas Suction Individual + BTSR + Kreel Benang Besar

fully (7)
fully (8)
fully (9)
fully (10)
fully (11)
fully (12)

lini produksi

fully (3)

Umpan balik pelanggan

fully (4)
fully (5)
fully (6)

Apa sampeyan pengin tuku mesin murah tanpa jaminan sawise adol?

不同1
Hb692efe2899b4010858a99adac83d56fX
H03f248cbfa474b73baad642fd2a98b77W

Produk sing gegandhengan

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(3)

Mesin Penghubung Kaos Kaki

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (4)

Sock Turn Over Machine

Sock Turn Over Machine

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(5)

Simple Sock Boarding Machine

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (11)

Box Sock Boarding Machine

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(2)

Mesin Sock Dotting

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(4)

Mesin Tagging Kaos Kaki

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(7)

Mesin Penggulung Benang

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(1)

Kompresor Udara

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (5)

Benang Kaos Kaki

FAQ

1. Aku babar blas anyar lan ora ngerti carane operate mesin iki kanggo nggawe kaos kaki?

-Mesin iki gampang dioperasikake, sawise sampeyan tuku mesin kaos kaki, kita bakal ngirim manual operasi lan kabeh video instalasi kanggo sinau.Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, tim teknis profesional kita tansah online siap kanggo ngawula sampeyan.Kajaba iku, kita uga duwe kanca mekanik lokal ing Peru sing bisa nyedhiyakake layanan lokal sing luwih trep kanggo sampeyan, kanggo 100% priksa manawa sampeyan bisa mbukak mesin lan nggawe dhuwit kanthi nggawe kaos kaki.

fully (1)

2. Aku tau tuku mesin saka China sadurunge, carane sampeyan bisa bantuan kula ngirim mesin kanggo kula?

-Kita bisa mbantu sampeyan ngatur kiriman saka pabrik kita menyang pelabuhan Callao Peru langsung.Lan sampeyan uga butuh agensi sing mbantu sampeyan ngatasi bisnis impor.Kita uga bakal menehi rekomendasi agen nyata kerja sama karo pelanggan Peru kanggo sampeyan.Kanthi assitance kita, sanajan sampeyan ora duwe pengalaman babagan impor, sampeyan isih bisa entuk mesin kanthi gampang.

Pambuka perusahaan

fully (13)

Shaoxing Rainbowe Machinery Co., Ltd. minangka produsen mesin kaos kaki profesional, lan Rainbowe minangka salah sawijining pemasok emas alibaba sing paling dhuwur lan diverifikasi kanthi sejarah luwih saka 11 taun.Kita duwe agen ing 7 negara.Kita duwe 7 Salesman & 16 teknisi, nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo Layanan Sadurunge lan Sawise Penjualan.

Kita nyedhiyakake kabeh jalur produksi kaos kaki kalebu mesin nggawe kaos kaki, mesin penghubung kaos kaki, mesin asrama kaos kaki, mesin tagging kaos kaki, uga bahan mentah kaos kaki kanggo wiwitan anyar lan nuduhake teknologi paling anyar ing industri produksi kaos kaki karo produsen kaos kaki sing berpengalaman ing saindenging jagad.

Kajaba iku, Rainbowe percaya yen Kualitas minangka urip perusahaan, Layanan minangka jaminan merek, ngarep-arep kanthi pandhuan iki, Rainbowe dadi mitra bisnis sing bisa dipercaya lan strategis.

fully (14)

 

fully (15)

fully (17)

Packing & Pangiriman

fully (18)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: