Mesin Jahit Kaos Kaki Rega Otomatis Mesin Jahit Kaos Kaki Dijual

Katrangan singkat:

Model: 181 siji motor

Kapasitas produksi: 800 pasang / jam

Tegangan: 220 V

 


Detail Produk

Tag produk

Video produk

181 siji motor Sock Toe Mesin Panutup

product description1

Deskripsi Produk

1. Piranti irung pelumas kanthi otomatis nggawe umur kinerja sing luwih suwe lan lingkungan kerja sing luwih apik kanthi gangguan swara.
2. Ngadopsi piranti nglereni kanthi otomatis, sutures bakal nglereni dawa ndadekake.
3. Piranti pakan tenunan turnover ndadekake reresik benang kanthi gampang.Piranti angkat otomatis sing dibangun kanggo tujuan ngirim, njamin planeness kaos kaki.
4. Lan serat optik induktif wektu kelewatan fungsi minangka tenunan dipakani ndadekake iku bisa kanggo nyetel wektu tundha miturut kacepetan mlaku, kang nyuda sampah sutures mesti nalika sewing.
6. Nyetel Kapadhetan sewing saka kasut kasedhiya karo pindah nganyari maneh.

Parameter teknis

Kapasitas Produksi 800 pasang / jam
Motor 1 motor tanpa sikat
Tegangan 220V
Frekuensi 50HZ
daya 570W
(Kipas angin: 370W, peralatan proses utama: 200W)
Bobot reged 115KGS
Bobot resik 66KGS
Ukuran Paket 1*0.48*1.3M

2

 

product description3
product description2

Line Produksi Sock

Kaos kaki sing wis rampung saka mesin nyulam kaos kaki durung rampung, mula mesin penghubung kaos kaki digunakake kanggo nutup jempol.
Ana sawetara jinis sing bisa ditawakake: siji motor penghubung 181, motor penghubung loro 282, motor penghubung telu 383, motor penghubung lima 585, motor penghubung enem 686. Motor penghubung sing luwih akeh, efek penghubung sing luwih apik.
Motor penghubung siji / Loro / Telung bakal luwih populer kanggo dituku.
(Mesin Sock Tagging, Mesin Penggulung Benang, Mesin Grinding gumantung saka kabutuhan sampeyan)

product-description1

Sock Turn Over Machine

High-Capacity-Automatic-Box-Socks-Steam-Boarding-Machine111

 

Mesin iki minangka mesin tutup kaos kaki sing disambungake menyang mesin ngowahi kaos kaki, sing bisa mbantu sampeyan ngirit tenaga lan wektu, lan bisa ngowahi kaos kaki kasebut dhewe.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: