Mesin Nyulam Kaos Kaki Komputer Jacquard Otomatis kanggo Nggawe Kaos Kaki Kahuripan

Katrangan singkat:

RB-6FTP-I 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Terry lan Polos

Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

Kapasitas produksi:250-350 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki

Jenis Kaos Kaki Rajut:

Cara nyulam:Plain, Terry kalebu Terry dhuwur utawa kurang, jacquard, bolong, welts pindho, etc

Gaya nyulam:Kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dhengkul dhuwur, kaos kaki sekolah, lsp

Fungsi kaos kaki:Kaos kaki 3d, kaos kaki sing dipotong kurang, kaos kaki diabetes, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki tumit gedhe, kaos kaki tumit cilik, kaos kaki dhuwur, lan kaos kaki kanthi tumit lan driji sikil loro warna, kaos kaki sing nyambungake sikil ngisor,kaos kaki sing ora katonlsp


Detail Produk

Tag produk

Video produk

product description10

Deskripsi Produk

RB-6FTP-I Sock Knitting Machine
Model RB-6FTP-I
Dhiameter silinder 3.75"
Jumlah jarum 96N 108N Kaos Kaki Bayi
120N Kaos Kaki Anak
132N Kaos Kaki Remaja
144N Kaos Kaki Ladies utawa Pria
156N 168N Kaos Kaki Pria
200N Kaos Kaki Pria Kualitas
Kapasitas Produksi 250-350 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki
Tegangan 380V / 220V
Bobot reged 300KGS
Ukuran Paket 0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

Jenis Kaos Kaki Rajut:
Cara nyulam:Plain, Terry kalebu Terry dhuwur utawa kurang, jacquard, bolong, welts pindho, etc
Gaya nyulam:Kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dhengkul dhuwur, kaos kaki sekolah, lsp
Fungsi kaos kaki:Kaos kaki 3d, kaos kaki sing dipotong kurang, kaos kaki diabetes, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki tumit gedhe, kaos kaki tumit cilik, kaos kaki tumit dhuwur, lan kaos kaki kanthi tumit lan driji sikil loro, kaos kaki sing nyambungake sikil ngisor, kaos kaki sing ora katon dll

product description1
product description2

Kaluwihan

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (2)

Konfigurasi Pilihan

1. Suction fan motor 1.1kw (kanggo jumlah cilik saka mesin kaos kaki, ngisor 10 sets, individu nyedhot penggemar motor disaranake, yen liwat 10 sets, tengah nyedhot penggemar motor luwih apik, kang bisa bantuan ngirit konsumsi listrik nemen)
2. Solenoid ing feeder utama, sub-feeders, kothak tutup
3. Motor elastis ganda, feeder elastis ganda
4. BTSR tenunan break sensor
5. LGL utawa akumulator merek Cina
6. Robert tenunan creels

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (3)

Lini Produksi

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (6)

Umpan balik pelanggan

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (8)
Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (9)
Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (8)

Apa Pilih Kita

Full-Automatic-Jacquard-Computer-Socks-Knitting-Machine-To-Make-Invisible-Socks111

Loro langkah kanggo miwiti bisnis produksi kaos kaki yen sampeyan anyar ing industri iki

Langkah 1: Pilih jinis kaos kaki sing pengin digawe, kaos kaki terry utawa kaos kaki biasa utawa kaos kaki sing ora katon?

Langkah 2: Pira mesin kaos kaki sing arep dituku?Utawa apa budge sampeyan kanggo miwiti bisnis iki?
Kanthi informasi sampeyan, kabeh baris produksi kaos kaki bisa ditawakake miturut syarat sampeyan.

FAQ

1.Aku babar blas anyar lan ora ngerti carane operate mesin iki kanggo nggawe kaos kaki?
-Mesin iki gampang dioperasikake, sawise sampeyan tuku mesin kaos kaki, kita bakal ngirim manual operasi lan kabeh video instalasi kanggo sinau.Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, tim teknis profesional kita tansah online siap kanggo ngawula sampeyan.Kajaba iku, kita uga duwe kanca mekanik lokal ing Peru sing bisa nyedhiyakake layanan lokal sing luwih trep kanggo sampeyan, kanggo 100% priksa manawa sampeyan bisa mbukak mesin lan nggawe dhuwit kanthi nggawe kaos kaki.

product description5

2. Aku tau tuku mesin saka China sadurunge, carane sampeyan bisa bantuan kula ngirim mesin kanggo kula?
-Kita bisa mbantu sampeyan ngatur kiriman saka pabrik kita menyang pelabuhan Callao Peru langsung.Lan sampeyan uga butuh agensi sing mbantu sampeyan ngatasi bisnis impor.Kita uga bakal menehi rekomendasi agen nyata kerja sama karo pelanggan Peru kanggo sampeyan.Kanthi assitance kita, sanajan sampeyan ora duwe pengalaman babagan impor, sampeyan isih bisa entuk mesin kanthi gampang.

Produk sing gegandhengan

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(3)

Mesin Penghubung Kaos Kaki

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (4)

Sock Turn Over Machine

Sock Turn Over Machine

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(5)

Simple Sock Boarding Machine

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (11)

Box Sock Boarding Machine

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(2)

Mesin Sock Dotting

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(4)

Mesin Tagging Kaos Kaki

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(7)

Mesin Penggulung Benang

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(1)

Kompresor Udara

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (5)

Benang Kaos Kaki


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: