Mesin Kaos Kaki Polos Kapasitas Tinggi Otomatis Mesin Nyulam Kaos Kaki kanggo Kaos Kaki Olahraga

Katrangan singkat:

RB-6FP 3.5″ mesin nyulam kaos kaki polos luwih cocok kanggo musim panas amarga ora ana bulu ing jero kaos kaki

Maks.16 warna bisa dirajut ing siji kaos kaki

Kapasitas produksi kira-kira 300-400 pasang saben 24 jam miturut ukuran utawa kerajinan kaos kaki sing beda.


Detail Produk

Tag produk

1
Model RB-6FP
Dhiameter 3.5"
Jumlah jarum 96N 108N Kaos Kaki Bayi
120N Kaos Kaki Chindren
132N Kaos Kaki Remaja
144N Kaos Kaki Ladies utawa Pria
156N 168N Kaos Kaki Pria
200N Kaos Kaki Pria Kualitas
Kapasitas Produksi 300-400 pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
Tegangan 380V/220V
Bobot reged 300KGS
Ukuran Paket 0.94*0.75*1.55M

Dawane beda bisa digawe

H612a45acfe5d449daa13e534f495c559k

Teknologi pangolahan sing beda bisa digawe

Dingtalk_20220319134338

Macem-macem benang bisa disedhiyakake lan digunakake

橡筋线
3_副本
2222
高弹丝
17

Katun, Karet, Benang Ditutup Udara, Benang Ditutup Spandex, Benang Poliester, Nylon, lsp...

3

Sampeyan bisa nonton video piwulang kita liwat macem-macem saluran kayata Facebook, Youtube, Tiktok, lsp.

Dingtalk_20220319143248
微信图片_20220319142534

 

 

Teknisi kita bakal komunikasi karo sampeyan video adhep-adhepan kanggo mbantu sampeyan ngatasi pitakonan utawa video solusi shooting sing dikirim menyang sampeyan.

 

Perusahaan kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo mbantu nggawe kaos kaki lengkap.

3
5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: