Mesin Knitting Kaos Kaki Pabrik Kacepetan Tinggi kanggo Nggawe Kaos Kaki Sepak Bola

Katrangan singkat:

RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Terry lan Polos

Jumlah jarum:

96N 108N - Kaos kaki bayi
120N - Kaos Kaki Anak
132N - Kaos kaki remaja
144N – Kaos kaki Ladies utawa Man
156N 168N 200N - Kaos kaki wong

 

Kapasitas Produksi: 250-400 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda

 


Detail Produk

Tag produk

Video produk

high-speed-factory-price-sock-knitting-machines-for-making-football-socks07

Deskripsi Produk

Cara milih Sock Machine Needle Count:

96N 108N - Kaos kaki bayi
120N - Kaos Kaki Anak
132N - Kaos kaki remaja
144N - Kaos kaki Ladies utawa Man
156N 168N 200N - Kaos kaki wong

product-description1
3.75 Inch Plain & Terry Socks Knitting Machine Spesifikasi Teknis
Model RB-6FTP
Dhiameter silinder 3.75"
Jumlah jarum 96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N 200N
Kacepetan maksimum 280~330 RPM
Tegangan 380V / 220V
Motor Utama 1.3KW
penggemar ≥1.1KW (Opsional)
Bobot reged 300KGS
Ukuran Paket 0.94*0.75*1.55M(1.1m³)
Kapasitas Produksi 300 ~ 400 pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki lan kerajinan

Jenis Socks bisa digawe:
Miturut Cara Nyulam: Kaos Kaki Plain
Miturut Umur: Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
Miturut Gaya Kaos Kaki: Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
Miturut Sock Length: Ankle Socks;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
Miturut Fungsi: Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kaos kaki kiwa lan tengen, kaos kaki jahitan jempol ngisor, kaos kaki 3D, kaos kaki Jacquard dll

Gedung Socks Line

Peralatan pra-produksi:
Kompresor Udara, Tangki Penyimpanan Kompresor Udara, Filter, Pengering Pendingin, Stabilizer, Motor Kipas Angin

Ukuran utawa daya peralatan sing kasebut ing ndhuwur bakal beda-beda miturut jumlah mesin kaos kaki sing beda.

Peralatan sawise perawatan:
Mesin Tutup Kaos Kaki:
model siji-motor 181;model loro-motor 282;Model telung motor 383;model limang motor 585;Model enem motor 686

Mesin Sock Boarding:
Mesin Asrama Sock Listrik;Box Sock Boarding Machine;Rotary Sock Boarding Machine

Lini produksi sing cocog ing ngisor 10 set mesin kaos kaki:

product-description2

Fungsi Standar

product-description3

3.75 inch silinder

Minangka bagean paling penting saka mesin kaos kaki sing digunakake kanggo nyulam kaos kaki.Dhiameter silinder model iki yaiku 3,75 inci.Jumlah jarum silinder bisa dipilih miturut klompok umur sing beda.

Pamilih

Iki digunakake kanggo ngontrol jarum Jacquard kanggo nggawe pola jacquard sing dikarepake.Kabel bunder sing digunakake luwih suwe tinimbang kabel datar liyane lan ora gampang rusak.

product-description4
product-description5

Piranti lunak ngrancang pola

Piranti lunak ngrancang pola sing gampang, sing bisa diinstal lan digunakake ing komputer pribadi.Sampeyan bisa ngrancang kaos kaki kanthi ide sampeyan dhewe, kanggo nggawe kaos kaki DIY sing dikarepake!

Mesin pindho nggunakake

RB-6FTP minangka model mesin kaos kaki kaping pindho, sing cocog kanggo musim panas nganggo kaos kaki jinis tipis lan musim dingin nganggo kaos kaki jinis terry.

Mbayar mung 1 biaya mesin nanging bisa nggawe 2 macem-macem kaos kaki, iku pancen pilihan sing ekonomis.

product-description6

Fungsi Opsional

1. Suction fan motor 1.1kw (kanggo jumlah cilik saka mesin kaos kaki, ngisor 10 sets, individu nyedhot penggemar motor disaranake, yen liwat 10 sets, tengah nyedhot penggemar motor luwih apik, kang bisa bantuan ngirit konsumsi listrik nemen)
2. Solenoid ing feeder utama, sub-feeders, kothak tutup
3. BTSR tenunan break sensor
4. LGL utawa akumulator merek Cina
5. Robert tenunan creels

product-description7

Umpan balik pelanggan

product-description8
product-description9
product-description10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: