High Quality RB-6FTP Plain lan Terry Sock Knitting Machine saka mesin nggawe kaos kaki komersial

Katrangan singkat:

RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Kaos Kaki
ModelRB-6FTP
Dhiameter silinder3.75"
Jumlah jarumKaos Kaki Bayi 96N 108N
Kaos Kaki Anak 120N
132N Kaos Kaki Remaja
144N Kaos Kaki Wanita utawa Pria
156N 168N Kaos Kaki Pria
Kaos Kaki Pria Kualitas 200N
Jinis Socks bisa

digawe kanthi cara nyulam:1. Kaos Kaki Biasa
2. Kaos Kaki Terry
Miturut Umur:Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa
Miturut Gaya Sock:Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda
Miturut Sock Length:Kaos kaki tungkak;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks
Miturut Fungsi:Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc
Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda
Tegangan:380V / 220V


Detail Produk

Tag produk

1

Deskripsi Produk

3.75 Inch Plain & Terry Socks Knitting Machine Spesifikasi Teknis
Model RB-6FTP
Dhiameter silinder 3.75"
Jumlah jarum: 96N 108N Kaos Kaki Bayi
120N Kaos Kaki Anak
132N Kaos Kaki Remaja
144N Kaos Kaki Ladies utawa Pria
156N 168N Kaos Kaki Pria
200N Kaos Kaki Pria Kualitas
Kacepetan maksimum 280-330R.PM
Tegangan: 380V / 220V
Motor Utama 1.3KW
penggemar ≥1.1KW (Opsional)
Bobot reged 300KGS
Ukuran Paket 0.94*0.75*1.55M(1.1m³)
Kapasitas Produksi 250-300 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda

Cara milih Sock Machine Needle Count:

96N 108N - Kaos kaki bayi

120N - Kaos Kaki Anak

132N - Kaos kaki remaja

144N - Kaos kaki Ladies utawa Man

156N 168N 200N - Kaos kaki wong

2

Jenis Socks bisa digawe:

Miturut Cara Nyulam: Kaos Kaki Plain

Miturut Umur: Kaos Kaki Bayi, Kaos Kaki Anak;Kaos Kaki Remaja;Kaos Kaki Dewasa

Miturut Gaya Kaos Kaki: Kaos Kaki Fashion;Kaos kaki bisnis;Kaos kaki olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki bal-balan;Kaos Kaki Sepeda

Miturut Sock Length: Ankle Socks;Kaos kaki dhuwur dhengkul;Swara Knee High Socks

Miturut Fungsi:

Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Tumit, Two-werna Tumit, limang driji sikil, kiwa lan tengen kaos kaki, kaos kaki jahitan jempol ngisor, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki etc

Gedung Socks Line

Peralatan pra-produksi:

Kompresor Udara, Tangki Penyimpanan Kompresor Udara, Filter, Pengering Pendingin, Stabilizer, Motor Kipas Angin 

Ukuran utawa daya peralatan sing kasebut ing ndhuwur bakal beda-beda miturut jumlah mesin kaos kaki sing beda.

Mesin Tutup Kaos Kaki:

model siji-motor 181;model loro-motor 282;Model telung motor 383;model limang motor 585;Model enem motor 686

Mesin Sock Boarding:

Mesin Asrama Sock Listrik;Box Sock Boarding Machine;Rotary Sock Boarding Machine.

 

Lini produksi sing cocog ing ngisor 10 set mesin kaos kaki:

 

毛圈简易生产线
2e39fe3b3c756ed50de1722257894a2

3.75 inch silinder

 

Minangka bagean paling penting saka mesin kaos kaki sing digunakake kanggo nyulam kaos kaki.Dhiameter silinder model iki yaiku 3,75 inci.Jumlah jarum silinder bisa dipilih miturut klompok umur sing beda.

Fungsi Standar

Pamilih

 

Iki digunakake kanggo ngontrol jarum Jacquard kanggo nggawe pola jacquard sing dikarepake.Kabel bunder sing digunakake luwih suwe tinimbang kabel datar liyane lan ora gampang rusak.

60271eb77a73295eeea3154f8ba6f7c
HTB1GKS5XULrK1Rjy1zb763enFXa5

Piranti lunak ngrancang pola

 

Piranti lunak ngrancang pola sing gampang, sing bisa diinstal lan digunakake ing komputer pribadi.Sampeyan bisa ngrancang kaos kaki kanthi ide sampeyan dhewe, kanggo nggawe kaos kaki DIY sing dikarepake!

Mesin pindho nggunakake

 

RB-6FTP minangka model mesin kaos kaki kaping pindho, sing cocog kanggo musim panas nganggo kaos kaki jinis tipis lan musim dingin nganggo kaos kaki jinis terry.

 

Mbayar mung 1 biaya mesin nanging bisa nggawe 2 macem-macem kaos kaki, iku pancen pilihan sing ekonomis.

Had9ac5dabe4d4c07837bb3c0b23dcafbH

Konfigurasi opsional:

H9a5372d2caf8437a9af77bfa9460a18eF

1. Suction fan motor 1.1kw (kanggo jumlah cilik saka mesin kaos kaki, ngisor 10 sets, individu nyedhot penggemar motor disaranake, yen liwat 10 sets, tengah nyedhot penggemar motor luwih apik, kang bisa bantuan ngirit konsumsi listrik nemen)

2. Solenoid ing feeder utama, sub-feeders, kothak tutup

3. Motor elastis ganda, feeder elastis ganda

4. BTSR tenunan break sensor

5. LGL utawa akumulator merek Cina

6. Robert tenunan creel

 

Umpan Balik Pelanggan

好评1
好评2
好评3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: