Electric Fast Forming Kaos Kaki Cilik Mesin Papan Setrika Kanggo Kaos Kaki

Katrangan singkat:

Mesin Asrama Kaos Kaki Papat

Tegangan: 220 V

Kapasitas Produksi: siji operator bisa nangani 200 ~ 300 pasang (miturut ukuran beda saka kaos kaki) saben jam

Siji operator bisa nangani 4 ~ 8 pcs wangun kaos kaki, mung butuh 8 ~ 10 detik sawise kaos kaki ana ing wangun kaos kaki miturut bahan kaos kaki sing beda.


Detail Produk

Tag produk

product description4

Deskripsi Produk

product description1

product description2

Pambuka

1. Prinsip Kerja: Mesin asrama kaos kaki iki (mesin setelan kaos kaki) yaiku jinis elektronik, sing nggunakake listrik fase tunggal 220V, 50HZ.
Mesin digunakake liwat panas saka wangun wesi, kang suhu bisa diatur, lan panas seragam, lan karo pangayoman bocor listrik.
2. Biasane mesin asrama kaos kaki bisa digunakake sawise 10 menit nalika daya urip
3. Daya nyata saben wangun kaos kaki kira-kira 100W ~ 250W miturut macem-macem ukuran kaos kaki.
4. Siji operator bisa nangani 4 ~ 8 pcs saka wangun kaos kaki, mung butuh 8 ~ 10 detik sawise kaos kaki ana ing wangun kaos kaki miturut bahan kaos kaki sing beda.
5. Kapasitas Produksi: siji operator bisa nangani 200 ~ 300 pasang (miturut ukuran beda saka kaos kaki) saben jam
6. Fleksibel: kabeh jinis kaos kaki bisa dipasang ing mesin sing padha, uga butuh ruang kerja sing kurang
7. Aplikasi: Kabeh jinis kaos kaki bisa disetrika: kaos kaki polos, kaos kaki terry, kaos kaki sing luwih kandel, kaos kaki lima, kaos kaki loro, kaos kaki 3-D vertikal dll.
8. Wangun kaos kaki khusus bisa digawe miturut syarat panuku.

Line Produksi Sock

Mesin iki uga diarani mesin nyetrika / mbentuk kaos kaki sing ndadekake kaos kaki rata lan ora keriput.
Ana sawetara macem-macem jinis bisa dipilih: mesin asrama kaos kaki prasaja kanthi 4 formulir, mesin asrama kaos kaki uap kothak, mesin asrama kaos kaki uap rotary.Iku gumantung ing kapasitas produksi mesin kaos kaki.Biasane, mesin asrama kaos kaki sing prasaja bisa ndhukung sekitar 10 set mesin kaos kaki.

product description3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: