Mesin Kaos Kaki Kacepetan Otomatis kanthi Mesin Penutup Kaos Kaki

Katrangan singkat:

Kapasitas produksi: 800 pasang / jam

Jinis Kaos Kaki: Cocog kanggo kabeh jinis kaos kaki

Mesin iki bisa ngirit wektu lan biaya tenaga kerja


Detail Produk

Tag produk

Video produk

Pambuka produk

product description1
product description3
jeneng Sock Turn Over Machine
Nomer jarum 72-220 N
Kapasitas Produksi 800 pasang / jam
Jenis Kaos Kaki Cocog kanggo kabeh jinis kaos kaki
Motor Mlaku Speed 1500 rpm / min
Tegangan 220 V
Sock Linking Machine Power 250 W
Sock Nguripake Machine Power 300 W
Ukuran Paket 120*80*150 CM

Dual-Mode Sock Nguripake Mesin

1. Mode dual digunakake, bisa milih mode beda miturut kaos kaki
2. Efisiensi dhuwur, kira-kira 1,2 detik kanggo kaos kaki siji
3. Gampang kanggo operate, kabeh sing kontrol dening komputer
4. Otomatis ngetung nomer, ngirit wektu!

product description2
product description4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: