Rotary otomatis Sarung Kaos Kaki Dotting Machine Silicone Printing Machine

Katrangan singkat:

Model: RB-12PS

Kapasitas Produksi: 300 pasang / jam (kaos kaki kapal sing ora katon);200 pasang/jam (sarung tangan)

Jumlah Cithakan: 12 lembar (6 pasang)

Produk kita akeh digunakake ing ruang lingkup bisnis: kaos kaki, kaos kaki, kathok ketat, jeroan, sarung tangan, Setelan wangun, kaos kaki, sarung tangan dispensing, T-shirt printing, etc.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

sarung tangan dotting lan kaos kaki otomatis Rotary non-slip mesin dotting

product description1

Model RB-12PS
Ukuran 1950 MM * 1450 MM * 1550 MM
Siklus Kerja 600 pasang / jam (kaos kaki kapal sing ora katon)
2 wong operasi
200 pasang/jam (sarung tangan)
1 wong operasi
Cithakan Quantity 12 biji (6 pasang)
Kebutuhan Daya 5.75KW 380V, 3P, 50/60HZ (ora kalebu kompresor udara)
Requirement voltase 0.5-0.7Mpa

Produk kita akeh digunakake ing ruang lingkup bisnis: kaos kaki, kaos kaki, kathok ketat, jeroan, sarung tangan, Setelan wangun, kaos kaki, dispensing sarung tangan, printing T-shirt, lan liya-liyane, lan macem-macem peralatan produksi uga bisa dirancang miturut syarat pelanggan.

Gambar rinci

product description2
product description3
product description4

Tampilan Sampel

product description5
product description6
product description7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: