Rainbowe Komputerisasi Feijian Needles Plain Socks Nggawe Mesin kanggo Nggawe Kaos Kaki

Katrangan singkat:

RB-6FP-I 3.5″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Plain

Jumlah Jarum: 96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

Kapasitas Produksi: 300-400 Pasang / 24 jam miturut ukuran kaos kaki sing beda-beda

Kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dhengkul dhuwur, kaos kaki cendhak, kaos kaki kanthi tumit lan driji sikil loro, kaos kaki non-terry,kaos kaki sing ora katon, etc bisa rajutan


Detail Produk

Tag produk

Video produk

product-description1

Deskripsi Produk

RB-6FP-I Plain Kahuripan Mesin Knitting Sock
Model RB-6FP-I
Dhiameter silinder 3.5"
Jumlah jarum 96N 108N Kaos Kaki Bayi
120N Kaos Kaki Anak
132N Kaos Kaki Remaja
144N Kaos Kaki Ladies utawa Pria
156N 168N Kaos Kaki Pria
200N Kaos Kaki Pria Kualitas
Kapasitas Produksi 300-400 Pasang / 24 jam miturut macem-macem ukuran kaos kaki
Tegangan 380V / 220V
Bobot reged 300KGS
Ukuran Paket 0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

 

product description1

1. feeders utama 8 pcs lan max.16 warna bisa dirajut ing siji kaos kaki.
2. Kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dhengkul dhuwur, kaos kaki sing dipotong kurang, kaos kaki kanthi tumit lan driji sikil loro, kaos kaki non-terry, kaos kaki sing ora katon bisa dirajut.
3. Pickers pindho mudhun lan pindho munggah Pickers diadopsi kanggo luwih apik lan luwih cepet tumit-knitting.
4. Sistem kontrol kacepetan dhuwur diadopsi karo muti-basa: Inggris, Rusia, Spanyol, Arab etc.
5. Sistem pelumasan otomatis, nggawe gampang kanggo pangopènan mesin kaos kaki.Kejabi rusak jarum utawa benang, kesalahan elektronik bakal ditampilake ing tampilan kanthi otomatis.
Piranti lunak ngrancang pola sing gampang, sing bisa diinstal lan digunakake ing komputer pribadi.

product description2

Kaluwihan

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (2)

Konfigurasi Pilihan

1. Suction fan motor 1.1kw (kanggo jumlah cilik saka mesin kaos kaki, ngisor 10 sets, individu nyedhot penggemar motor disaranake, yen liwat 10 sets, tengah nyedhot penggemar motor luwih apik, kang bisa bantuan ngirit konsumsi listrik nemen)
2. Solenoid ing feeder utama, sub-feeders, kothak tutup
3. Motor elastis ganda, feeder elastis ganda
4. BTSR tenunan break sensor
5. LGL utawa akumulator merek Cina
6. Robert tenunan creels

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (3)

Line Produksi Sock

Yen sampeyan anyar kanggo miwiti bisnis cilik kanggo kaos kaki, 1 utawa 2 set mesin kaos kaki bakal luwih apik.Peralatan sing dibutuhake bisa gampang kaya gambar gambar: 1 utawa 2 set kaos kaki sing cocog karo mesin kaos kaki sing pengin digawe nganggo motor penggemar nyedhot, mesin penghubung kaos kaki, mesin asrama kaos kaki sing prasaja.
(Mesin Sock Tagging, Mesin Penggulung Benang, Mesin Grinding gumantung saka kabutuhan sampeyan)

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (6)

Benang Kaos Kaki

Sing luwih penting yaiku BENANG: Benang Spandex, Benang karet, benang Jacquard.

product description5

Umpan balik pelanggan

product description6
product description7
product description8

Produk sing gegandhengan

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(3)

Mesin Penghubung Kaos Kaki

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (4)

Sock Turn Over Machine

Sock Turn Over Machine

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(5)

Simple Sock Boarding Machine

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (11)

Box Sock Boarding Machine

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(2)

Mesin Sock Dotting

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(4)

Mesin Tagging Kaos Kaki

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(7)

Mesin Penggulung Benang

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(1)

Kompresor Udara

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (5)

Benang Kaos Kaki

Produk Packing

Rainbowe-Computerized-Feijian-Needles-Plain-Socks-Making-Machine-For-Making-Socks111
Rainbowe-Computerized-Feijian-Needles-Plain-Socks-Making-Machine-For-Making-Socks112
Rainbowe-Computerized-Feijian-Needles-Plain-Socks-Making-Machine-For-Making-Socks113

Pangiriman: Miturut Segara, Kanthi Dalan, Kanthi Railway, Kanthi Udara
Pembayaran: Jaminan Perdagangan, T/T, L/C, Western Union, Money Gram


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: