Kapasitas dhuwur otomatis Rotary Kaos Kaki Boarding Uap Machine Kaos Kaki Ironing

Katrangan singkat:

180pcs/240pcs rotary steam kaus kaki mesin asrama

Mesin jinis iki cocok kanggo macem-macem bahan kaos kaki, sawise rampung kabeh proses, produk bisa dikemas


Detail Produk

Tag produk

180pcs/240pcs rotary steam kaus kaki mesin asrama

product-description1

Pengenalan Produksi

Setter uap rotary jinis iki minangka mesin asrama uap standar, bentuke oval, lan populer banget ing pabrik.Processing uap anteng njamin efek saka asrama, lan kita ngurangi konsumsi uap kanggo nyimpen energi ing akeh nyoba desain.Mesin jinis iki cocok kanggo macem-macem bahan kaos kaki, sawise rampung kabeh proses, produk bisa dikemas.
product-description2

Model 180P.S 240P.S
Kapasitas (Doz/h) Wektu Siklus
(Sec/r)
0.6 240
0.7 213
0.8 180 180
1.0 145 145
Operator 3-4 4-5
Kebutuhan Daya 9KW, 220/380V, 3P, 50/60HZ
Kaos kaki wangun (Pcs) 180 (30pcs * 6 klompok) 240 (40pcs * 6 klompok)
Kamar uap 0,270 m3 0,290 m3
Ukuran (L * W * H, mm) 7500*2250*2450 8200*2250*2450
Boiler Kapasitas 300 kg/jam 400 kg/jam
Tekanan 5kgf/cm2-7kgf/cm2
Kompresor Udara Kapasitas 80NI/Min
Tekanan Min5kgf/cm2
Piranti Opsional Auto-stripper

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: